Nederlandse
Landgoederen

Voor altijd.

Natuur, cultuur & historie

Landgoed Vollenhoven

124 Hectare
Groene 
gastvrijheid
en het goede
leven

Bij Landgoed Vollenhoven staan gastvrijheid, exclusiviteit en duurzaamheid centraal. Een rondleiding door de tuinen, een bijzondere gelegenheid vieren of groente uit de moestuin of haardhout kopen, het is allemaal mogelijk.

Een zeer fraai voorbeeld van één van de eerste buitenplaatsen van de Stichtse Lustwarande, een reeks van ruim honderd buitenplaatsen en landgoederen langs de zuidwestelijke rand van de Utrechtse Heuvelrug, is Landgoed Vollenhoven. Het landgoed is rond 1800 in de Engelse landschapsstijl ontworpen en is sindsdien weinig veranderd en veel oorspronkelijke elementen zijn bewaard  gebleven.

Op Vollenhoven kunt u terecht voor allerlei soorten evenementen, van familiedag tot bedrijfsuitje en huwelijksvoltrekking.  Of het nu in het Grote Huis, de Oranjerie, de Stal den Eijck of buiten in de moestuin of het park is, dineren op Vollenhoven is altijd bijzonder. De groene omgeving, historische setting, aandacht voor detail en de dagverse producten dragen daar aan bij. ’s Zomers, als de vorstgevoelige planten buiten staan is de Oranjerie beschikbaar voor speciale arrangementen. De moestuin van Landgoed Vollenhoven is een anderhalf hectare grote historische moestuin, inclusief historische kassen, gelegen in een prachtige en besloten omgeving. Kom genieten bij landgoed Vollenhoven. 

NIKS