Nederlandse
Landgoederen

Voor altijd.

Natuur, cultuur & historie

Landgoed Geijsteren

700 Hectare
Prachtige bossen
en vennen
langs de Maas

Op de grens van het gastvrije Limburg en Brabant ligt een oase van rust in prachtige natuur: Landgoed Geijsteren. Uitgestrekte prachtige bossen, statige lanen en enkele mooie vennen.

Het landgoed is sinds 1806 bezit van familie de Weichs de Wenne, bestaat uit mooie natuurgebieden en boerderijen met akkers en weiden. De fraaie Oostrumse Molenbeek slingert door het landschap.  Het landgoed nodigt zeer uit om te wandelen en te fietsen.  Het wandelpad op het landgoed leidt naar de St. Willibrorduskapel en de Rosmolen een voormalige watermolenhoeve in het bos. De boerderijen en dorpswoningen die tot het landgoed behoren zijn herkenbaar aan de zwart-witte luiken.

Op het landgoed is nabij de Maas een charmant natuurkampeerterrein met 60 omhaagde kampeerplekken. Ook is verblijf in een trekkershut of een bungalow mogelijk.

Het natuurgebied de Maasduinen is aan de overzijde van de Maas binnen handbereik. De prachtig gerestaureerde kasteelruïne is op loopafstand van de camping en de poort is dagelijks tot 17.00 uur open. Wees welkom!