Nederlandse
Landgoederen

Voor altijd.

Natuur, cultuur & historie

Landgoed Bleijendijk

100 Hectare
Rust
en
retraite

Op zoek naar een plek om helemaal tot jezelf te komen? Landgoed Bleijendijk biedt 100 hectare natuur- en stiltegebied langs de meanderende Essche Stroom in Vught. Voor retraites, meditaties en activiteiten gericht op persoonlijke verinnerlijking en bewustzijnsontwikkeling.

Landgoed Bleijendijk is een mooie plek om je helemaal terug te trekken, om tot rust en tot jezelf te komen. Op de landerijen van het landgoed grazen de biologische koeien van boerderij Bleijendijk. Uit de biologisch-dynamische tuinderij komen de lekkerste kruiden, honing, noten en vruchten. Binnenkort gaat het landgoed zelf zuivel verwerken. In het Beekdal lopen schapen waarvan het landgoed de wol en het vlees verwerkt.

In het bos van Bleijendijk heeft natuureducatie een plek. Een blokhut is de uitvalsbasis. Hier beleven kinderen nog echt de natuur.

Synergie in samenwerking: binnen het landgoed werken kinderen en (zorg)boerderijen, samen met professionele hoveniers en vrijwilligers aan een mooi, groen, natuurrijk landgoed.

NIKS