Nederlandse
Landgoederen

Voor altijd.

Natuur, cultuur & historie

Logo en huisstijl

Huisstijl

Logo en huisstijl

Het logo van Nederlandse Landgoederen is exclusief te gebruiken door onze partners en deelnemende landgoederen en in artikelen in diverse media, die in samenwerking tot stand zijn gekomen. Deelnemende landgoederen kunnen de logo’s ook gebruiken in hun eigen communicatie-uitingen, zoals website, drukwerk en borden. Download hieronder het logo en de huisstijl afspraken.

Huisstijlkaart

Logo lang

Logo Compact

Voor vragen over de toepassing van de huisstijlrichtlijnen kunt u contact opnemen met info@nederlandselandgoederen.nlBent u journalist? Klik dan voor contact en informatie op het onderdeel Pers 

 

Rechten

Nederlandse Landgoederen is een initiatief van Federatie Particulier Grondbezit. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd, in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. 

Alle beelden op de website zijn rechtmatig verkregen. En zijn ter beschikking gesteld door de deelnemende landgoederen, Federatie Particulier Grondbezit, provinciale verenigingen van FPG en overigen, waaronder:

De website is ontwikkeld door het marketingcommunicatie bureau Catch!, 2017.