Nederlandse
Landgoederen

Voor altijd.

Natuur, cultuur & historie

Over de IJssel Landgoedmarathon
Schitterende route in de omgeving van Deventer

Voor de derde keer wordt op 3 juni 2018 de Over de IJssel Landgoed Marathon georganiseerd. 'ODIJLM' is een recreatieve marathon zonder tijdsmeting waarbij het beleven van de sport, het landschap en de cultuur van de omgeving rondom de IJssel bij Deventer centraal staan.

De organisatie neemt de deelnemer mee over een schitterende route door bossen, uiterwaarden en de stad. Over bruggen, een veerpont en verharde en onverharde wegen. Vele enthousiaste vrijwilligers van schaatsvereniging SportiefOost.nl staan ook deze dag weer klaar om de lopers en fietsers en natuurlijk de toeschouwers een onvergetelijke dag te bezorgen. De start en finish zijn bij Hotel Gaia op Landgoed Nieuw Rande in Diepenveen. De ODIJLM is een echt feestje voor deelnemers én publiek. De inschrijving is sinds 1 januari 2018 geopend.

Kijk voor meer informatie op www.overdeijssellandgoedmarathon.nl

P.s.: tijdens de eerste editie’s konden solo’s, duo’s en kwartetten zich inschrijven maar vanaf 2018 kun je ook als trio meedoen!  Naast de trio’s is ook de ODIJLM Bedrijvenloop een nieuw onderdeel van de ODIJLM. Zo kun je samen met je collega’s de uitdaging aangaan!

Foto: Dyane Ribbink